Alati

IMEX International d.o.o.

Vi ste ovdje: Početna
Subota, 20 Tra 2024

Biosec uređaji za sušenje voća, povrća, cvijeća, gljiva, ljekovitog i aromatičnog bilja

E-mail Ispis PDF

B6fruit-0329Imex ima u ponudi Biosec sušilice- dehidratore za sušenje voća, povrća, gljiva, tjestenine, ljekovitog, aromatičnog bilja i cvijeća. Biosec uređaji za sušenje proizvedeni su u EU, a Imex-bjelovar d.o.o. je tvrtka gdje možete kupiti ove proizvode.
 

Sušilice- dehidratori Biosec su ekonomični, jednostavni za rad i ekološki prihvatljivi. Cijeli postupak sušenja odvija se na prirodan način, eliminacijom vode iz proizvoda, sa ili bez upotrebe grijača. Biosec uređaji se mogu upotrebljavati u domaćinstvu, za sušenje svježe ubranih plodova iz vrta, voćnjaka ili iz zdrave prirode. Različiti programi na uređaju Biosec omogućuju dobivanje odličnih rezultata sušenja.

Pomoću ovih uređaja u svako doba godine možete imati spremljene razne kvalitetne proizvode koji Vam trebaju prilikom pripreme hrane za Vaše ukućane. Na ovim stranicama možete preuzeti upute koje će Vam pobliže objasniti rad uređaja kao i njegove karakteristike.

Za sva ostala pitanja možete se obratiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili na 099 3130906.

Ovdje možete preuzeti Upute.

 


 

 

IMEX BJELOVAR D.O.O.
Đurđevačka cesta 117
43 000 Bjelovar

Borivoj Vičević: +385 (0)98 239 853
Irena Vičević: +385 (0)99 313 0906
e-mail: imex@imex.hr


Prikaži IMEX - Bjelovar d.o.o. na većoj karti